Ropes Bungee Relief Medium Ropes Bungee Relief Medium Ropes Bungee Relief Medium

Ropes Bungee Relief Medium

Varenr: RO-010
790,-
Motstandsnivå
Light
Light
Medium
Medium
-+
BeskrivelseTilbehørAlternativerDokumenter
Beskrivelse

Bungee Relief benyttes av terapeuter overfor pasienter som trenger støtte i sin opptrening. Bungee Relief gir god støtte i posisjoner når du mest trenger det: den gir mest motstand der du er sterkest og minst der hvor du er svakest, og gir deg dermed en optimal motstand gjennom hele bevegelsesområdet.

Bungee Relief kommer med to nivå av motstand: Den sølvgrå strikken har stor motstand og egner seg best for voksne. Den limegrønne har mindre motstand og egner seg best til barn, eldre, personer under rehabilitering og de som ønsker lettere motstand.

Bungee Relief er velegnet i kombinasjon med andre ROPES produkter som også passer for terapeutisk behandling, som Pro Line, Racktive, Hip Sling (bredslynge) og Slanted Board (skråbrett). En fordel er at du kan benytte Bungee Relief på små behandlingsrom/områder og i avlastningstrening for pasienter ved hjemmebehandling.

Bungee Relief leveres med Doorbag. Dette er en sterk nylonbag som kan brukes som døranker, og gjør det lett å trene hvor som helst. Fest strikken i Doorbag, legg den over dørbladet, lukk igjen døren og start treningen! Doorbag gjør det også enkelt å pakke bort, oppbevare og ta med strikken på reise. Settet består av en strikk (80 cm) uten håndtak, 2 karabinkroker samt Doorbag for oppbevaring.

Bungee Relief er perfekt for individuell avlastningstrening av styrke, balanse, bevegelighet og motorikk. Strikken er meget godt egnet som ergonomisk hjelpemiddel innen terapeutisk behandling.

Tilbehør
Alternativer
Dokumenter
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.