Trening med ROPES!

ROPES produktene kan benyttes til mange treningsformer. Under følger med informasjon og inspirasjon om noen av de! 

 

Individuell trening

ROPES er trening basert på enkle produkter og prinsipper hvor du bruker din egen vekt som "motstand" for å skape den nødvendige treningseffekten. Du kan trene individuelt eller sammen med andre, inne eller ute - om du er gammel eller ung - vårt utstyr og våre konsepter er utviklet med tanke på at alle skal kunne få glede av treningen og kjenne at man blir bedre/sterkere ved jevnlig bruk. 

 

Introduksjonsvideo for ROPES Bungee Single Trainer Pro

 

Video av ROPES Bungee Single Trainer Pro i bruk

 

Video av ROPES Black Line Sling i bruk

 

Video av ROPES Slide Pads i bruk

 

Video av ROPES Balance Bar i bruk

 

Video av ROPES Bungee Single Trainer i bruk med døranker

 

Flere av produktene - slik som Bungee Single Trainer - leveres med Doorbag. Doorbag fungerer både som oppbevaringsveske og som døranker. Dette er en superenkel opphengsmåte for hjemmetrening. Alt du trenger er en dør for å komme igang med Bungee trening hjemme!

 

Gruppetrening

ROPES er trening basert på enkle produkter og prinsipper hvor du bruker din egen vekt, fart og bevegelse i kombinasjon med våre produkter for å skape den nødvendige treningseffekten.

 

Bungee Trainer Duo strikken muliggjør ett intervallkonsept for parvis trening. Med Bungee Duo får dere en komplett treningsøkt, ute eller inne, som utfordrer utholdenhet, hurtighet, spenst og styrke – der hele kroppen - og hodet - blir involvert!

 

Video av ROPES Bungee Duo Trainer Pro i bruk

 

Din partner, instruktør eller trener motiverer deg til å holde oppe intensitet, frekvens og trøkket i treningen, mens du beholder kontroll og jobber med en god teknikk og kvalitet i øvelsene.

 

En gruppetreningsøkt kan for eksempel gjøres gjennom å starte med oppvarming der man med Bungee Duo Traineren gjør noen øvelser/rolige drag med fokus på bevegelighet som vil gjøre muskulaturen klar til styrketrening. Under styrketreningen skal du fokusere mer på antall repetisjoner enn tid brukt på øvelsen. Velg øvelser etter hva dere ønsker å trene i dag - overkropp, underkropp eller kjernemuskulatur - se våre YouTube sider for inspirasjon her. Jobb annenhver gang i intervall slik at dere begge får en tilnærmet lik treningseffekt. Avslutt med en bolk intervalltrening med løping, bear crawl eller lignende hvor fokus er på puls mer enn styrke.

 

Bungee-Training som gruppetrening brukes på sentere, innenfor lagidrett og som verktøy ved hjelp av personlig trener. Bungee-Training er blitt kjent blant mange skoler og treningssentre som en morsom og veldig motiverende treningsform i klasser.

 

Følg oss på vår YouTube kanal - her ligger det masse trenings og instruksjonsvideoer - for inspirasjon og for å lære hvordan du enkelt kommer i gang og bruker vårt utstyr. Klikk her for å komme til vår YouTube kanal!

Rehabilitering


Med de forskjellige Bungee produktene sammen med Black Line Slynge og Slide Pads kan man få et helt spekter av øvelser som brukes i aktiv rehabilitering. Utstyret kan enten brukes til avlastning, men også til belastning, alt etter hvor i forløpet man er i rehabilitering. ROPES tilbyr også kurs i aktiv rehabilitering og funksjonell trening basert på siste forskning, ta kontakt for mer informasjon

PT & Instruktør

ROPES har siden oppstarten i 2006 utviklet flere populære gruppetreningskonsepter slik som ROPES Bungee-Training, ROPES STEP/SLING/SLIDE og ROPES Circle trening.

 

Alle er utviklet med tanke på bruk på treningssentere som gruppetimer og kan også brukes på skoler i gymtimer. I tillegg er trening med bungee, slynger og slide pads perfekte verktøy for PTer i forbindelse med styrketrening "one on one" - hvor PT er instruktør og motivator. 

 

Video fra ROPES Sling/Step/Slide sertifiseringskurs for instruktører og PTer

Video fra ROPES Bungee-Party på NIH Convention

Video fra ROPES Bungee Training sertifiseringskurs for instruktører og PTer

Treningssenter og skoler

ROPES skinne/opphengssystemer brukes av mange treningssentre (Olympiatoppen, Norges Idrettshøyskole, Spenst Sogndal, Active Fysioterapi m.fl.) for effektivisering av areal. Systemet gir deg  "transformering" fra slyngetreningsstudio til generelt bruk/åpent rom gjennom enkel inn og uttak av slyngene fra "hold" posisjon ved vegg. Alle våre systemer lages på bestilling tilpasset ditt areal!

Video av ROPES Racktive skinnesystem i bruk

 

Bilde av rom med to ROPES Racktiv takskinner - utslått og til "parkert":

 

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.